Alt du bør vide om håndbold betting

Håndbold er en af de største sportsgrene i Danmark, og derfor er der mange danskere, som nyder at tilføje ekstra spænding til hverdagen ved at placere penge på håndbold odds. I denne artikel gennemgår vi alt det, du bør vide om håndbold betting.

Gode råd til håndbold betting

Nedenfor kan du få en række gode råd, som du kan følge, når du går i gang med håndbold betting.

Følg det samme hold i mindst én sæson

Når det kommer til enhver form for sport betting, anbefales det altid at følge den samme sport og det samme hold i den samme liga i mindst én sæson.

Med håndbold betting (og enhver anden form for betting) handler det om at være en ekspert, der kan analysere holdet og modstanderne, og du kan muligvis få mere ud af at fokusere på et enkelt hold i stedet for at kaste dig ud i håndbold betting, fodbold betting, ishockey betting osv. på samme tid.

Hold øje med nyhederne

Når du har besluttet, hvilket hold du vil følge i løbet af den kommende sæson, er det en god ide at følge med i sportsnyhederne om den klub. På den måde kan du holde øje med spillernes form og eventuelle skader. Det er relevant, når du skal til at analysere holdets sandsynlighed for at vinde et kommende opgør.

Hvem er stjernespillerne?

Når du placerer håndbold odds, er det vigtigt, at du tjekker, hvem stjernespillerne er i den givne liga og/eller turnering. Det er essentiel information, som du kan bruge til at analysere holdets sandsynlighed for at vinde en kommende håndboldkamp.

Det bør du vide om håndbold

I forbindelse med håndbold betting er det også essentielt, at du kender til spillets oprindelse, historie og regler. Du bør i det mindste vide, at der er tale om en holdsport med trupper på ca. 18-20 mænd eller kvinder til hver kamp.

Der er syv spillere på banen ad gangen, og her er der tale om seks markspillere og en målvogter. De spillere spiller med en håndbold, som er smurt ind i harpiks.

En håndboldkamp er delt op i to halvlege, og der er en pause på ti minutter mellem hver halvleg. Det hold, som ender op med flest mål, vinder kampen. Kampe kan også ende uafgjorte, hvis de to hold står lige, når dommerne fløjter kampen af.

Nu har du den basale information om håndbold, men du bør også forberede dig ved at læse om udvisninger, maksimale antal skridt og meget mere.

Former for håndbold betting

Du kan finde forskellige spiltyper til håndbold betting. Nedenfor kan du få en ide om de mest udbredte former.

  • 1x2: spil på resultatet af kampen
  • Halvlegsspil: spil på hvad kampen vil stå på ved halvlegen.
  • Spiller score: spil på hvor mange mål en specifik spiller vil score.
  • Over/under spil: spil på hvor mange mål, der samlet set vil være i en håndboldkamp.

Fordele ved håndbold betting

Der er mange fordele ved håndbold betting. Blandt andet er det en kæmpe fordel, at håndbold er en af de største sportsgrene i Danmark. Det betyder, at du ofte har adgang til at se håndboldkampe live, samt at du kan finde mange sportsnyheder om håndbold.

Derudover er der også ofte mange forskellige former håndbold odds, hvilket kan gøre det sjovere at kaste sig ud i håndbold betting sammenlignet med mindre populære sportsgrene.Sidst, men ikke mindst, er det også en kæmpe fordel, at der hyppigere er store mesterskaber sammenlignet med fx fodbold. Det kan du læse om længere nedenfor i artiklen.

Ulemper ved håndbold betting

Vi vil nærmest mene, at der stort set ikke er ulemper ved håndbold betting. Generelt handler al form for betting om smag og behag, og det vigtigste, er at du har det sjovt.

Hvis du nyder at tilføje ekstra spænding til håndboldkampe ved at kaste dig ud i håndbold betting, vil du sikkert heller ikke opleve ulemper ved at satse penge på håndbold odds.

De største turneringer i håndbold

Der er som sagt mange muligheder for at finde håndbold odds, og det gælder især til de største turneringer og/eller ligaer. Du kan læse om de største håndboldturneringer og ligaer nedenfor.

OL i håndbold

Det bliver muligvis ikke større end de Olympiske Lege, hvor såvel herrernes som damernes landshold dyster om guld, sølv og bronze. Der er OL i håndbold hvert fjerde år.

VM i håndbold

Verdensmesterskabet i håndbold er også en populær turnering. Der er VM i håndbold hvert andet år.

EM i håndbold

Du har faktisk interessante håndbold odds hvert år, da der også er EM i håndbold hvert andet år. Det vil sige, at du har EM i håndbold odds det ene år og VM i håndbold odds det næste år.

Champions League

Men du behøver ikke at vente et helt år på lækre håndbold odds, da der er interessante håndboldkampe hele året rundt. Fx er der Champions League, som er den største håndboldturnering på klubniveau.

De største håndboldligaer

Sidst, men ikke mindst, skal det også nævnes, at du kan finde masser af håndbold odds på spændende ligaer som fx de danske ligaer, som er Primo Tours Ligaen for herrerne og HTH Ligaen for damerne. 

Tilføj kommentar

Kommentarer (0)

Få ekstra spænding med fodboldbetting