Få ekstra spænding med fodboldbetting

Måske interesserer du dig for fodbold. Måske går du endda rundt med en hel masse viden om fodbold, som du kun bruger, når du taler med kammeraterne om ugens runde i Superligaen, Premier League eller den spanske La Liga.

Har du overvejet, om du kan bruge din store viden at få lidt ekstra spænding, når du ser fodboldkampe? Så skal du prøve at kaste dig ud i fodboldbetting.

Fodbold blev opfundet af briterne i midten af 1800-tallet og er uden sammenligning verdens største sport, og du kan sagtens bette på fodbold uden at have den store interesse. Men det vil uden tvivl hjælpe dig. Fodbold er samtidig den sportsgren, som bookmakerne på verdensplan tilbyder allerflest spil på, og derfor kan du altid være sikker på at finde et væddemål, der tiltaler dig.

Inden du går i gang, skal du først finde den bookmaker, som du ønsker at bruge. I Danmark findes der efterhånden et stort udbud af bookmakere, som dagligt tilbyder hundredevis af muligheder for at bette på fodbold. I denne sammenhæng er det vigtigt at benytte sig af en spiludbyder, som har licens til at operere på det danske marked.

Der er stor konkurrence på det danske spilmarked, og alle - uden undtagelse - tilbyder derfor nye kunder bonusser, som du kan vælge at tage imod. Disse bonusser er dog ikke helt gratis, da pengene skal gennemspilles nogle gange, før det er muligt at udbetale dem til din konto.

Man siger, at det er vigtigt at bette med hjernen frem for med hjertet. Men skal du primært bette for spændingen og underholdningens skyld, er der ingenting i vejen med at sætte lidt kroner på aftenens kamp i Champions League og få lidt ekstra sjov i gaden, når du skal mødes med kammeraterne for at se bold.

Men det er nu sjovest at vinde. Så derfor er det altid en god ide at sætte sig lidt ekstra ind i tingene - også selv om du måske allerede føler dig helt up-to-date. Kig på holdenes aktuelle form, tjek om der er skader, nye spillere, uro i spillertruppen eller en ny træner. Måske sparer træneren nogle spillere på grund af et hårdt kampprogram, og måske er motivationen størst hos det ene hold i forhold til at undgå nedrykning eller sikre sig oprykning. Alle disse forhold betyder noget for dit spil, og på den måde bliver du klogere på, hvad du skal vælge at spille på.

De mest typiske væddemålstyper

1X2

Her handler det ganske enkelt om ramme udfaldet af kampen. Bliver det hjemmesejr, uafgjort eller udesejr?

Singler, doubler, tripler osv.

Hvis man skal tjene penge i det lange løb, anbefales det at nøjes med at inkludere én kamp på kuponen. Jo flere kampe, du tager med, jo højere bliver dit samlede odds, men risikoen for at tabe på kampene stiger også. Lad fornuften råde.

Over/Under

Et af de populære væddemål handler om at gætte på antallet af mål i kampene. De typiske væddemål er under eller over 2,5 eller 3,5 mål. Her skal du altså ikke bekymre dig om det ene hold frem for det andet, og der er kun to udfald.

Handicap

Holdene tildeles et eller flere mål på forhånd, og du kan spille på, at det ene hold indhenter handicappet og vinder med flere mål. Du kan også spille på, at holdet, som “fører” fra start ikke taber med mere end de mål, de er blevet tildelt. Eller du kan spille på uafgjort, når et hold eksempelvis har et handicap på 0-1. Det kræver, at holdet vinder med et enkelt mål. For de lidt mere avancerede findes der også det såkaldte asian handicap.

Livebetting

De fleste bookmakere tilbyder i dag livespil, hvor du kan spille på kampene, mens de foregår. Denne form for betting er ekstremt populær og giver dig også muligheden for at spille ud fra det, du ser på tv-skærmen eller via den streaming, som mange bookmakere også tilbyder.

Cashout

I de senere år er “tag pengene”-funktionen blevet meget udbredt. Det betyder, at du kan vælge at indkassere, inden kampen er forbi. Det kan være, at du står til en pæn gevinst og ønsker at sikre dig mod en udligning i de sidste minutter, eller det kan være, at du bare ikke tror på, at dit væddemål går hjem og derfor ønsker at begrænse skaden.

Specialspil

Der findes en meget lang række af specialspil, som første målscorer, antal hjørnespark, gule og røde kort, indkast, straffespark og meget mere. I disse kategorier kan du finde meget høje odds - især hvis du kombinerer flere muligheder.

De store turneringer

Som fodboldfan ser man altid ekstra meget frem til de store turneringer, og hos bookmakerne kan man altid i god tid placere sine væddemål på de store slutrunder og internationale klubmesterskaber. Og det er ikke blot vinderen, men også topscorer, gruppevinder og meget mere. Antallet af spil øges, jo tættere turneringen kommer på.

Europamesterskaberne

Hvert fjerde år mødes Europas bedste landshold for at afgøre, hvem der er kontinentets bedste fodboldhold. 24 hold deltager i turneringen, der har været spillet siden 1960.

Champions League

Champions League spilles hvert år, og verdens mest prestigefyldte klubturnering lokker også mange ind på bookmakernes sider for at spille nogle kroner på deres favorithold - eller de tusindvis af andre væddemål, som øger spændingen.

Verdensmesterskaberne

Verdensmesterskaberne i fodbold har været afviklet siden 1930 og afvikles hvert fjerde år. Det mest prestigefyldte trofæ at vinde for landshold.

Superligaen

Superligaen er en populær liga at spille på for mange danske fodboldfans. Landets bedste fodboldrække har siden 1991 heddet Superligaen.

Tilføj kommentar

Kommentarer (0)

Alt du bør vide om håndbold betting