888Sport anmeldelse: odds, live betting, betalingsmetoder

888sport.dk

Har du hørt om 888 Sport? Måske har du hørt om den kendte bookmaker, der tit og ofte dukker op i Tv-reklamer i Danmark. I denne artikel svarer vi på alle dine spørgsmål vedrørende betting giganten. Her kan du læse om deres oprindelse, udvalget af odds, live betting, betalingsmetoder og meget mere. 

Alt du skal vide om 888 Sport

888 Sport er ejet af 888 Holdings PLC, som du måske kender, da de også har 888 Casino og 888 Poker. 888 Sport blev startet op i 1997.

Der er tale om en respekteret virksomhed, der har licens fra Spillemyndigheden i Danmark. Det betyder at de har tilladelse til at udbyde og at levere spil i Danmark og at du blandt andet kan nyde skattefrie gevinster. 

Men 888Sport er ikke kun at finde i Danmark. Faktisk har spillevirksomheden hovedsæde på i Gibraltar og derfor tilbyder de også pengespil i mange andre lande ud over lille Danmark. 

Hvilke markeder er der hos 888 Sport?

Der er fokus på de største sportsgrene og ligaer hos 888 sport hvor det primære fokus er på fodbold. 888Sport anvender Kambi, som også leverer odds til andre store bookmakere i Danmark. Derfor kender du måske allerede til de fleste markeder, som du kan finde hos denne bookmaker. 

Generelt befinder denne bookmaker sig blandt toppen, når det kommer til teoretisk tilbagebetaling. Dette gælder især de mest profilerede sportsgrene og ligaer på siden. 

888 Sport live betting

888Sport byder også på en utroligt god platform til live betting. Her er der også et godt udbud af forskellige sportsbegivenheder og du kan finde multispil, hvilket betyder at du kan placere flere live væddemål på én gang, hvis du ønsker det.

Når du placerer live bets, vil du også låse op for cash-in funktionen, som giver dig mulighed for at sælge dit bet før kampen er overstået. Det kan være en god ide hvis du fx ønsker at minimere potentiale for tab eller at du ønsker at lukke væddemålet til utroligt attraktive odds. 

Det eneste minus er at det ikke er muligt at live streame kampe, og dette er synd, da der er konkurrerende bookmakere, som tilbyder den funktion. Men hvis du fx allerede har adgang streaming af sport i dit fjernsyn, behøver dette ikke at have en enorm stor betydning.  

Mobil betting hos 888 Sport

Du kan downloade en gratis 888Sport mobil app til din smartphone og dermed placere væddemål, når du er på farten. Det giver især gode muligheder for at spille live, hvis du fx står på et fodboldstadion og ser en kamp, har du sikkert ikke adgang til din bærbare computer. Men du har derimod sikkert adgang til en Android eller en iOS-enhed og du kan benytte begge dele til live betting. 

Hvis du ikke har lyst til at downloade en app, kan du også vælge at spille i din mobile browser. Her er der tale om en mobiloptimeret version, som du sagtens kan benytte når du er på stadion og mange andre steder.

Betalingsmetoder hos 888 Sport

Du kan benytte flere forskellige metoder til indbetaling hos 888 Sport. Nedenfor kan du læse om hvilke metoder, du kan bruge til indbetaling og hvor lang tid det tager at overføre pengene:

  • Betalingskort som fx VISA og MasterCard: overførsel i løbet af ti minutter.
  • Neteller: Overførsel i løbet af ti minutter
  • PayPal: Overførsel i løbet af ti minutter
  • PaySafeCard: Overførsel i løbet af ti minutter

Du kan udbetale med stort set alle de samme metoder, som du kan vælge til indbetaling. Faktisk er du påkrævet at vælge den samme overførsel til både ind- og udbetaling. Dog er det elektroniske gavekort PaySafeCard undtaget, da der ikke kan udbetales til den metode. Her udbetales der ofte i stedet enten til din bank eller dit betalingskort. 

Tilføj kommentar

Kommentarer (0)